Február 28-ig még a tavalyi árakon dolgozunk! – Friss hír!

Változások 2019-ben:

  • Idén már kapható/rendelhető a teljes egészében akác fűrészáruból készült őz és dám kombinált nagyvadetetőnk, mely hosszított tetővel ideális választást a vadászterületre!
  • Munkaszervezési okokból kérünk minden olyan vadászatra jogosultat, aki a vadetetőit/csapdáit/leseit velünk szeretné legyártatni, hogy megrendeléseiket az év folyamán minél előbb adják le.
  • Beszállító partnereink 2019. évi áremelései miatt* várhatóan 10-15%-os áremelkedésre lehet számítani egyes termékeink árainál – de nem mindnél (a hagyományos apróvadetetőknél pl. várhatóan nem lesz áremelés!). Az áremelés továbbá nem vonatkozik azokra a 2018-as vadgazdálkodási pályázatokra elkészített árajánlatainkra, amelyeket 2019. február 28-ig megrendelnek! A február 28 után leadott megrendelések esetén viszont már nem fogjuk tudni tartani az előző évek árszínvonalát. *2019 januárjától átlagosan 10-28%-os áremelések léptek életbe és még továbbiak várhatók az alapanyagok körében (!)
  • Várhatóan még az év elején új termékekkel jelenünk meg a hagyományos nagyvadetetők (pl. kombinált őzetetők), a vadkár elhárításra  használ mobil lesek és a magaslesek palettáján.

  • (látogasson vissza pár nap múlva  is, mert ez a bejegyzés folyamatosan frissül)